oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 79242

Podarim: MALA FRKLJA ARIEL

Kranj, 07.12.2010:

Mala tigrasta frklja išče svojega frkolina. Da je simpatična, žvižgajo že vsi ptiči na vejah, ki šušljajo tudi o tem, da je ime dobila po svoji mačji teti, ki so jo klicali Ariel. Ni dvoma, da bo zrasla v pravo damico, ki bo z levo tačko obračala mačje divjake, da bodo postali poslušni mucki.
Ariel se vedno prepusti svoji domišljiji in v njeni glavici se plete tisoč in tisoč načrtov za nove mačje vragolije. Ker ve, da imaš tudi ti bujno domišljijo in zagovarjaš vragolije, ti je pustila telefonsko številko. Še predstavljaš si ne, kaj vse ti ima povedati...

Podatki o muci: razigrana, ima rada ljudi. Je razglistana, razbolhana, cepljena, bo sterilizirana. Predvideni datum kotitve: avgust 2010.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).