oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 79124

Podarim: TINOV ČUDEŽNI NAPOJ

Kranj, 06.12.2010:

Tin si je od vsega na svetu najbolj želel, da bi postal krasen črni mačkon. In resnično je zrasel v pravega lepotca, zato so vsi mislili, da uporablja čudežni napoj, ki ga vsak večer pije, preden odide v mačjo posteljo. Njegove slike se objavljajo na internetu, najdeš jih na vseh naslovnicah priznanih modnih revij, paparazzi se pulijo zanj in ga čakajo celo v mrzlih lužah. In da ne govorim o mačkah... saj ni čudno, da ga oblegajo, ko pa ima tako krasno črno dlako, ki se tako sveti, da si moraš natakniti sončna očala. Prav osupljiv je, kjer koli se pojavi.
Ne moreš mimo njega, ne da bi se ponovno ozrl vanj. Njegova številka je objavljena čisto povsod in kar nekaj časa moraš čakati, da ga dobiš na telefon. Kar pohiti...

Podatki o mucu: crkljiv, živahen, nežen, navajen na pse, razbolhan, razglistan, dva-krat cepljen, kastriran. Datum kotitve: 5. 5. 2010.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe. Lepo bi bilo, če bi se posvojil skupaj s Tijo, rad pa ima tudi družbo drugih muc.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).