oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 37540

Podarim: Oddam dve mucki

, 04.09.2009:

K naši hiši je prišla mucka, ki je bila zelo boječa. Pozimi se je rada grela pod pokrovom avtomobila, kar pa je bilo usodno zanjo in je izgubila del zadnje nogice. Ko se nas je navadila je ostala pri nas. Čez nekaj mesecev je skotila tri mladičke. Dva sta še vedno pri njej.Radi bi jo razbremenili, ter ju oddali nekomu, ki bo zares dobro skrbel zanju. Stara sta dva meseca in pol.

Sta mucek in mucka, tigraste barve. Mucek je zelo plašen, mucka pa malo manj. Ker smo enega njunega bratca, ki je bil prav tako plašen že oddali, vemo da se bosta tudi onadva zelo lepo privadila na svoje nove lastnike.

Torej kdor si želi malo mucko naj pokliče!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).