oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 79116

Podarim: TJAŠKA, KI SE NAJRAJE CRKLJA

Kranj, 06.12.2010:

Tjaška s prijaznimi očmi pogleda moj obraz in prede, prede.... dolgo in mirno napleta nevidne niti in me uspava. Tako zelo čarobna zna biti. Kot klobčič se zvije v moje naročje in po mačje diši... Toplota naju ovije in zaziblje, da obstajava samo ona in jaz. Nikogar drugega ni... Tjaška se privije čisto v moj objem in mirno diha. Ta trenutek bi si rada za vedno utrnila v srce... kot sliko bi ga čez čas vzela iz starega albuma in ga ponovno doživljala.
To je Tjaškin trenutek, ki ga lahko podari tudi tebi. Verjemi, nikoli te ne bo razočarala....

Mucini podatki: razglistana, razbolhana, prvič že cepljena proti kugi/kužnim boleznim, sterilizirana, najbolj prijazna na svetu in crkljiva. Datum kotitve: 21. 3. 2010.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).