oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 79241

Podarim: SKRIVNOSTNI CASPIANOV POGLED

Kranj, 07.12.2010:

Njegov skrivnostni pogled me je razorožil.... Kdo je? Kje živi? Zapomnila sem si barvo njegovih oči... Zelena je trava, ki te žgečka po podplatih, zeleno je jezero, v katerega se sklanja vitko drevo in zelene so Caspianove mačje oči. Potopila bi se vanje in zaplavala v njegovih jezercih.
Gledam ga, kako preudarno in zadržano me opazuje. Nočem ga zmotiti in nočem ga preplašiti. Tak, kot je sedaj, je najlepši... Tak mi bo vedno ostal v spominu, ko ga odpelješ s seboj v novi dom.

Podatki o mucu: prijazen, umirjen, malo zadržan. Je razglistan, razbolhan, cepljen, bo kastriran. Predvideni datum kotitve: avgust 2010.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).