oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 80930

Podarim: ŽONGLER ALINO

Kranj, 24.12.2010:

Alino ni navaden vsakdanji muc. Alino zna žonglirati. Ne verjameš? Sama sem ga videla, kako se igra z žogicami, ki v zrak skačejo kot nore, obvlada vse mačje igre, ki obstajajo, poleg vsega pa je zelo zabaven, simpatičen, karizmatičnega mačjega pogleda in prisrčen. In celo to – Alino ima svojega menedžerja. In ta za mačjega skrbnika predlaga tebe, ki si prijazen in imaš smisel za humor. Še danes pokliči in se dogovori, kajti mačje predstave so skorajda razprodane.

Alinovi podatki: izredno prijazen, rad se igra in je crkljiv. Je kastriran, cepljen, razbolhan, razglistan ter negativen na FIV/FELV. Navajen je notranjega bivanja. Predviden mesec kotitve: april 2010.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).