oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 80790

Podarim: IGRALEC TIN IN REŽISER MAK

Kranj, 22.12.2010:

Priletel sem direktno iz snemanja reklame za mačjo hrano... Pozabil sem, kako se ji že reče... Seveda sem jaz tisti posebni sivo-modri muc, ki tako prikupno pozira pred kamero in ko prižgete televizorje, ne morete kaj, da ne bi rekli: ''Tale Tin je pa res faca.''

Mak... posebnež in odštekanec... on je čisto pravi režiser. Vedno mi pokaže, kako se moram postaviti, da bo posnetek najboljši. Mislim, da se lahko kosa celo s Cameronom. In kako obvlada pse... to bi šele morali videti.

Če je vaš dom prazen in želite imeti krasen mačji tandem, takoj pokličite najino tajnico.

Podatki o mucih: kastrirana, prijetna, družabna, živahna, navajena na družbo drugih mačk in kužkov. Predviden mesec kotitve: september 2010.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).