oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 80685

Podarim: ČRNA LEPOTCA TIJA IN TIN

Kranj, 21.12.2010:

Tija o sebi: Kar priznajte, da še nikdar niste videli tako lepih rumenih oči, kot so moje in takega kožuščka, da se utrnejo iskrice, če me pogladiš po njem. Ne, nisem gospodična, ki bi sedela čisto na vsakem stolu. Želim sedeti na tvoji mehki blazini in ravno tebi želim nežno presti na uho. Nekdo mi je prišepetal, da obožuješ črno. Je to res?
Tin o sebi: Ne moreš mimo mene, ne da bi se ponovno ozrl vame. moja telefonska številka je objavljena čisto povsod in kar nekaj časa moraš čakati, da me dobiš na telefon. Kar pohiti...
Ker se imava zelo rada, želiva ostati skupaj. Obljubljava, da ti bova polepšala življenje.

Še nekaj podatkov o simpatičnem mačjem parčku: stara sta približno šest mesecev, sta nežna, prijazna, crkljiva, živahna, zelo se imata rada, navajena sta ostale mačje družbe, prenašata tudi pse. Sta razbolhana, razglistana, dva-krat cepljena, sterilizirana oz. kastrirana.
Predvideni datum kotitve: 5. 5. 2010.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).