oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 80064

Podarim: MAČJI DUHEC CASPER

Kranj, 15.12.2010:

Se spomnite risanke, v kateri je nastopal mali prijazni duhec z imenom Casper? Točno njega sem našla pred kratkim. Nemirno je bezljal sem in tja, švigal nad mojo glavo in mi zažvižgal prelepo ''Na Golico'', da sem ga komaj ujela. Da je Casper muc pa res nisem vedela.
Takoj sem se zaljubila vanj in ga odpeljala domov. Pokazal mi je, da zna biti pravi prijatelj, z najlepšo rjavo bradico, kar sem jih kdaj videla. Včasih mi dovoli, da jo malo pocukam in potem se nežno namuzne.
Tudi tebi bo všeč, kajti Casper te vedno pripravi do tega, da imaš usta ves čas pripeta na ušesa. Smeh je tam, kjer je Casper, tega ne pozabi.

Podatki o mucu: ljubitelj ljudi, krasen muc, ki je vedno vesel. Je razglistan, razbolhan, cepljen, bo kastriran. Predvideni datum kotitve: avgust 2010.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).