oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 80057

Podarim: KAKO STA SE SPOZNALA TIN IN TIJA

Kranj, 15.12.2010:

Tin o Tiji: Nekaj tako zelo svetlečega je bilo v njenih mačjih očeh, da sem jih moral dvakrat pogledati... in ko sem se vanje potopil še tretjič, me je čisto prevzela. Povedala je svoje čarobno ime... Tia. Kot sfinga je sedela pred mano in želel sem, da bi jo vzel v naročje in razvajal...

Tija o Tinu: Zagledala sem ga... točno takrat, ko je trapasto buljil v mojo čudovito ovratnico z zvončkom na sredini. Pretegnila sem zaspane tačke in se mu po mačje nasmehnila. Žametno mi je zapredel, da sem se zdrznila in mu poslala nežen pozdrav ter mu povedala svoje ime. Takoj mi je bilo jasno, da sva si usojena in da ga želim imeti ob sebi na vse veke vekov. V tačke mi je stisnil listek z napisom Tin. Jasno mi je bilo, da je Tin najlepše mačje ime na svetu.

Ker se imava zelo rada, želiva ostati skupaj. Obljubljava, da ti bova polepšala življenje.

Še nekaj podatkov o simpatičnem mačjem parčku: stara sta približno šest mesecev, sta nežna, prijazna, crkljiva, živahna, zelo se imata rada, navajena sta ostale mačje družbe, prenašata tudi pse. Sta razbolhana, razglistana, dva-krat cepljena, sterilizirana oz. kastrirana. Predvideni datum kotitve: 5. 5. 2010.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).