oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 78311

Podarim: MAČJI ŽONGLER ALINO

Kranj, 29.11.2010:

Alino se je zatekel v senco zaradi žgočega sonca, ki je pripekalo ves ljubi dan. Odžejal se je v bližnjem potoku, z brkov obrisal še zadnje kapljice vode in se razgledal po okolici. Prišel je ravno na mačji semenj, zato ga je vase takoj potegnil vrvež črno-belih, pisanih, rumenih, kosmatih in malo manj kosmatih mačk, ki so prodajale svoje izdelke ter množica kupcev, ki je kričala, pihala in se smejala nerodnim prodajalcem mačjih briketov.
Iz popotne malhe je Alino potegnil svoje svetleče žogice, male sive miške, s katerimi je zabaval mačje otroke in čudne reči, kot jih še niste videli. S svojo simpatično pojavo je takoj pritegnil pozornost, saj se je vse staro in mlado začelo zbirati okoli njega.

Ne veste, kako spretno je žongliral, metal žogice visoko v zrak, igračke v podobi mišk so nagajivo bezljale med njegovimi tačkami, da je požel bučne aplavze in na mačje smrčke narisal smeh do ušes.

Pa je žonglerja slučajno opazil človek... Alino se mu je zdel zelo zabaven, simpatičen, karizmatičnega mačjega pogleda in prisrčen, zato se je odločil, da bo postal njegov menedžer in mu bo našel dom.

Alino ni navaden vsakdanji muc, zato njegov menedžer za mačjega skrbnika predlaga tebe, ki si prijazen in imaš smisel za humor. Še danes pokliči in se dogovori, kajti mačje predstave so skorajda razprodane.

Alinovi podatki: izredno prijazen, rad se igra in je crkljiv. Je kastriran, cepljen, razbolhan, razglistan ter negativen na FIV/FELV. Navajen je notranjega bivanja.
Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).