oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 78310

Podarim: ŽIVKO, NAJBOLJŠI KOŠARKAŠ SEZONE 2010/11

Kranj, 29.11.2010:

''Tačka, tačkaaaaaaa!'' je rjovel trapasti mačji sodnik hip zatem, ko je košarkaška žoga zadela trojko. Živko se je razjezil in zapihal proti sodniku, ki mu je pokazal rumeni karton in ga poslal iz igrišča. Zbrana množica je besno zapraskala in zapihala iz svojih sedežev na tribuni in val ogorčenja je ponesel besedo o tem, da sodnik nima pojma o mačji košarki. Živko, igralec Sivo-belih, je bil najboljši mačji košarkaš sezone 2010/11. Danes se je odvijala njegova zadnja tekma v letošnji sezoni, ki je odločala o zmagovalcih. Bodo to Sivo- beli ali Rjavčki?

Veliki Rjavi je za Rjavčke zabil tri krasne koše in občinstvo na tribunah je norelo. Naj sodnik v igro že enkrat vključi razigranega Živka, ki se je živčno prestopal iz tačke na tačko.
Končno so parket zopet ogrele Živkove superge. Bila sta se kot dva leva, Živko in Veliki Rjavi, zabijala koše in si kazala pesti in fige. Odvijala se je zadnja minuta tekme, navijači so živčno mleli mačje žvečilke in pljuvali po tleh, da so jih redarji z dolgimi črnimi repi pričeli opozarjati, naj se umirijo.
Rjavčki so imeli dva koša prednosti in so že skoraj slavili zmago. Sivo – belim so kazali mačje jezike in se veselili kolajne. Igrišče se je prerivalo za žogo, ostali sta le še dve sekundi do konca tekme, ko se je Živko elegantno odlepil od tal ter zabil fantastično trojko.
Tribuna je rjovela od samega hudega, sodnik pa je odločil, da koš velja in Sivo-beli so postali prvaki. Živku so na glavo nadeli mačji venec, okoli vratu pa mu je bingljala zlata medalja.
Zdaj pa naj še kdo reče, da doma ne bi hotel imeti zmagovalca?!

Podatki o mačkončku: kastriran, cepljen, testiran za mikrosporijo-negativen. Je vesel, prijazen, razigran, star sedem mesecev.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).