oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 67042

Podarim: Pačuli išče dom

Brežice, 26.08.2010:

Mala Pačuli

Pačuli je prikupna mala črna navihanka, stara okoli 3 mesece, ki išče nov domek in čisto svoje ljudi, ki jo bodo imeli radi. Muco smo našli na sprehodu, staro komaj mesec dni, zavrženo in zapuščeno.

Pačuli je bila pri veterinarju: je zdrava, razbolhana, razglistena, pregledana je bila tudi z lučko za mikrosporijo (negativno) in cepljena proti kužnim boleznim. Sedaj je v začasnem varstvu pri nas. Je izredno prijazna, igriva in je močno navezana na ljudi. Najraje zleze v naročje, kjer se crklja, prede in zaspi. Zelo rada ima tudi mačjo družbo.Je zelo čista in učljiva. Išče nov dom kot notranja muca.

Pačuli se oddaja s posvojitveno pogodbo, s katero se posvojitelj zaveže, da jo bo steriliziral in ji zagotovil bivanje v stanovanju/hiši brez nenadzorovanih izhodov ven, kakovostno hrano, redna letna cepljenja in ustrezno veterinarsko oskrbo. Želimo, da jo posvojijo prijazni ljudje, ki jo bodo sprejeli kot družinskega člana in zanjo lepo skrbeli nadaljnjih 15-20 let, kolikor znaša življenjska doba mačke.

Kdor bi želel Pačuli posvojiti pod navedenimi pogoji,
naj pokliče: 031 381 356

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).