oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 67022

Podarim: Mucka Swift in Avi iščeta dom!

Koper/Capodistria, 26.08.2010:

Swift je bil najden pred koprskim Autoplusom. Do tam je najverjetneje prišel skrit pri motorju kakšnega avtomobila, kot se velikokrat dogaja. Prvič je bil opažen ob Suzuki Swiftu, od tu tudi ime =)
Je igriv, priden, vendar še malo plašen in nezaupljiv do novih ljudi. Kljub temu, čim ga takneš, začne presti in nastavljati trebušček. Išče nekoga, ki mu bo potrpežljivo dal čas, da se navadi na novo življenje.

Avi je priden in simpatičen zlat mucek. Obožuje igračke in pri vsaki stvari želi biti prisoten. Čiščenje wc-ja je torej nemogoče brez njegovega nadzorništva. =)

Oba sta razbolhana, razglistena in cepljena. Znata uporabljati mačji wc, obožujeta igračke in sta združljiva z drugimi mačkami.
Oddajata se preko Obalnega društva proti mučenju živali.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).