oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 290685

Podarim: Črn muc Milan

Kranj, 14.12.2022:

To je muc Milan. Milan išče dom.
Je igriv, živahen in zgovoren črn mucek, star leto in pol. Je zdrav, cepljen, redno dobiva ampule proti zajedavcem, tudi kastriran. Navajen je izključno notranjega bivanja z izhodi na varno teraso. Milan išče nov dom, ker nam vse od njegovega prihoda k nam pred približno letom dni pa do zdaj ni uspelo, da bi z mačjim bratcem uspešno sobivala. Po mnogih poskusih, različnih pristopih in nasvetih smo se odločili, da je za oba mucka bolje, če prenehamo, saj bosta z Milanom v novem domu oba na boljšem in bosta lahko deležna vse pozornosti in ljubezni svoje družine.
Z Milanom ni nič narobe. Je zelo živahen, kar pa našemu drugemu mačku nikakor ne ustreza in je bil ob poskusih spoznavanja čedalje bolj pod stresom in postajal napadalen, tako da mislimo, da je zanj bolje, da spet postane edini muc v družini. Milan bi verjetno lahko dobro sobival z mladiči ali z mački podobnega karakterja, spoznal pa je že majhno psičko, s katero sta se dobro ujela. Kranj - Stražišče.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).