oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 290445

Podarim: Tigrasta mačka

Motnik, 04.12.2022:

Podarim tigrasto kratkodlako muco. Zatekla se je k nam pred časom in ker smo jo pričeli hraniti je tudi ostala. Muca je sicer divja kar pomeni, da se ne pusti božati in ni navajena bivanja v hiši ampak mislim, da z malo ljubezni in potrpežljivosti bi se jo dalo spremeniti v čisto prijazno in crkljivo muco. Mi je žal ne moremo imeti, saj imamo že psa ki biva v hiši in tudi je to vikend, kjer nismo vedno prisotni. Zelo nas skrbi ker prihaja notri zima in da je ne bi preživela tako da resnično lepo prosimo nekoga, da bi jo lahko vzel in ji nudil topel in ljubeč domek, kot si ga zasluži. Naj povem tudi, da je muca veterinarsko pregledana in urejena in sterilizirana. Smo to vse uredili kljub temu da je muca prostoživeča.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).