oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 230019

Podarim: BELO ORANŽEN MUC

Novo mesto, 15.10.2016:

Tale lepotec je ostal kot zadnji od mojih rešenčkov in varovančkov v letošnjem letu. Muc se oddaja za notranje bivanje, brez pogodbe. Rešen je bil iz zapuščene kmetije, kjer je bil podvržen počasnemu umiranju. Ker mu je bil ponujen nov začetek, se je izkazal za zelo hvaležnega mucka. Njegovo mamico so iz strahu, da ne bo spet breja, sterilizirali en mesec po kotitvi. Posega ni preživela. Ostali so njeni malčki in eden od njih je bil ta samček. Potreboval je varnost, toplino doma, nego in ljubezen. Danes je zdrav in živahen mačji mladiček. Njegova posebnost je oranžen srček na njegovem hrbtu. Je kastriran, razbolhan, razglisten in sobno čist. Zelo je nežen, umirjen in prijazen. Rad se pestuje. Navajen je družbe drugih muckov. 20.10. bo dopolnil 5 mesecev. S seboj dobi oprtnik in povodec za muce, svojo počivalno blazinico, posodici za hrano in vodo in mačji WC.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).