oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 229877

Podarim: Mladi mucki iščeta dom

Bohinjska Bistrica, 02.10.2016:

Podarimo 2 muci. Ena je tigrasto oranžna, druga tigrasto siva. Simpatični in igrivi muci sta stari 3 mesece, zdravi in že navajeni mačjega stranišča. Njihova mamica je manjše rasti in zdrava. Mucki se nahajajo v Bohinju. Za leglo skrbita dve osnovnošolki, zato imajo še posebej radi otroke, navajeni pa so tudi živali. Ker odraščajo v ruralnem okolju in že spoznavajo zunanji svet, bodo z veseljem bivali tudi na kmetiji oziroma nekje, kjer se bodo lahko igrali tudi zunaj in varovali hišo pred glodavci. Ob oddaji podarimo tudi par igrač, mehko blazino in začetni paket hrane za mačje mladiče. Mucke po želji z veseljem tudi dostavimo na nov dom.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).