oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 222510

Potrebujem: NUJNO POTREBUJEM POMOČ ZA 5L.FANTKA!!!Lepo Vas Prosim..

20.03.2016:

Z srcem vas prosim za pomoč. Moj sin je star 5let in jaz kot mama sem bresposelna dobim zelo mali dohodek vzeli so mi še od tega polovico sdp. in Vas srčno srčno prosim POMAGAJTE NAMA! In upam, da se gdo najde z dobrim srcem.. rabila bi hlače za mojga fantka št. 110-116 majca ista številka čevlji št. 28 moj sinek bi se tudi veselil za kake igrače, če jih imate in so vam odveč.. Rada bi tudi napisala, da PROSIM PIŠITE, KER MOBITELSKA ŠT NI MOJA... PIŠITE NA MOJ GMAIL KI JE AKTIVNO VIDEN.. TO VAS SRČNO PROSIM..Upam, da bo gdo pripravljen nama vsaj malo pomagati.. bliža se praznik velika noč, da sploh neupam pomisliti, kako je hudo, ko svojemu otroku nemoreš nič kupiti in ga razveseliti.. prosim za poštenost in gdo misli žaliti naj prosim ne piše naj naju ignorira! HVALA. in Hvala za vnaprej gdo ima srce za majhnega otroka in za vsaj malo nasmeha na njegovem majhnem obrazku..

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).