oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 222359

Potrebujem: Nujno Rabim POMOČ ZA MOJGA 5L.sinka in tudi za mene oblačila itd.

14.03.2016:

Z Srcem bi Vas prosila, če lahko nama pomagate! Moj sinek bi rabil hlače st.110-116 5let in čevlje 28st. jaz nosim st. M IN bi lepo prosila za kake hlače majco stara sem 28let bresposelna nemorem nama kupiti vsaj te nujne potrebščine tudi srčno bi prosila ker se bliža Velika noč če lahko kaj podarite vsaj kako malenkost igračke vsaka malenkost v pomoč.. Že večkrat pišem in prosim in se radi javljajo same žalitve! PROSIM NEHAJTE! prosim samo pomoč kot vsaka obupana mamica nevem več kaj bom jutri ne še sploh kaj.. Nedobim nobene pomoči povsod me vržejo nazaj in stran :'( prosim vas za malo pomoči prosim vsako pomoč prejmem in drugače nemorem kot če lahko mi preko pošte pošljete, ker do Vas priti nemorem, nimam avta.. Nemorem opisati kako nama je teško in vsak dan ni boljši nerazumem zakaj je tak, da ni za mlade dela malo več pomoči... Srčno in isto moj sinek se že vnaprej zahvaljujeva in upava na poštene pomoči. HVALA!

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).