oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 222194

Potrebujem: NUJNO PROSIM NUJNO MI POMAGAJTE! RABIM POMOČ ZA MENE IN ZA 5l.sinka

10.03.2016:

Lepo lepo Vas prosim za POMOČ Vsaj malo nama z sinkom olajšate trpljenje nedobiva nikjer pomoč niti na sdp in ker premankuje vse za begunce itd. Nimam denarja ne avta kruto peš hodim prosit službo za mojga sinka.. kolko malo imam njemu dam naj on poje jaz ostanem lačna.. Tudi to me boli da vas dosti pisete in se norčujete ali pa me po izgledu žalite itd. BOG LJUBI nevem kam naj bežim rabim denar mama kruto bolna.. Rabila bi tudi malo oblačila hlače št 110-116 in čevlje st.28 jaz bi tudi rabila kake hlače majce in čevlje za primerno nositi st je M in čevlji 41st kake alstarke ali gležnarje torej čevlje.. Tako hudo nama je z sinkom vsak dan me teško gleda v oči in že ve da nimava denarja da sva revniva! IN NESRAMUJEM SE TO NAPISATI KER NISEM KRIVA JAZ ZA TO AMPAK NAŠA ŽALOSTNA DRŽAVA VSE MOŽNOSTI SO MI ODVZELI VSAK KORAK DO DENARJA ODVZELI.. O MOJ bOG LJUBI IN PROSIM NEPIŠITE MOŠKI DA ČEŠ DA POMAGATE POTEM pa se SMEJETE! Ali moj sinek joče.. ZA VSAKO POMOČ SVA Z MALIM MOJIM SINKOM SRČNO HVALEŽNA ZA VSO MALENKOST KER NEVEVA VEČ KAM.. hvala hvala vnaprej za vsem dobrim ljudjem..

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).