oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 94875

Podarim: Mici in Metka

Maribor, 23.04.2011:

Tigrasto bela Mici in črno bela Metka sta brezdomi muci, ki živita v eni izmed koloniji prostoživečih mačk blizu Maribora. Čisto po naklučju sem ju odkrila, med štetjem muc. Metka me je najprej začudeno gledala, po kratkem prigovarjanju pa pogumno stopla k meni in začela prest. Iskala je hrano, pa kaj ko nisem imela nič zraven. Kot zgleda je Mici njena mama. Spet breja, vendar bo v kratkem sterilizirana.
Nasljednji teden gremo z njima k veterinarju, po tem pa bosta potrebovali začasno namestitev. Še isti dan bosta testirani za mačji aids, dobili bosta tabletke proti notranjim zajedalcem in nekaj proti bolham in klopom. Izvedel se bo tudi datum, kdaj bosta sterilizirani. Kasneje jima bomo iskali nov dom. Ne znata preživet v naravi zatu ju nebi rada spustila nazaj. Metka je razcartana in zelo prijazna, tudi pasjo družbo ima rada. Stara je približno 4 mesece. Mici je stara okoli enega leta, ona še potrebuje čas, da se navadi človeka, ampak ni zbežala, ko nas je videla. Pa tudi preveč blizu ni upala. Najraje bi jima našla skupen začasen dom, da nebo stres prevelik. Notranje bivanje je obvezno! Vsaj za začetek, da nebosta zbežali.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).