oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 86625

Podarim: ITA in ORI

Ljubljana, 12.02.2011:

Mamo Ito so kot najstniško mamico skupaj z njenim mladičkom Orijem postavili na cesto. Nevajena življenja prostoživeče muce je vsa shujšana in izmučena zanj skrbela po svojih najboljših močeh. V skrbništvu Mačje hiše sta lahko končno zaživela brezskrbno mačje življenje. Mama je nezahtevna in zelo prijazna muca, Ori pa razigran, kot se za mladega muca spodobi. Težko življenje ju je zelo povezalo, zato iščeta dom, v katerem bosta lahko skupaj uživala še vrsto let.
Muca sta zdrava, cepljena, sterilizirana/kastriran in čipirana.

V posvojitev se oddajata s pogodbo Mačje hiše, s katero se zavežete za notranje bivanje brez zunanjih izhodov, kvalitetno prehrano, redno cepljenje in veterinarsko oskrbo po potrebi.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).