oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 81891

Podarim: Iščemo novega lastnika!

Šmarje pri Jelšah, 03.01.2011:

Živjo!
Smo 3 ljubke in prijazne muce, ki nas je nek človek zavrgel v naravo. Dobri ljudje so nas pripeljali v zavetišče. Drobne kepice,lačne in premražene, stare manj kot mesec dni. Hoteli so na uspavat. Ni več upanja za nas so rekli. Neka punca je še iskala ljudi, ki bi nas vzel..pa se ni našel nihče. Zvečer je zazvonil njen telefon. Takrat je imela še sama v začasni oskrbi 2 azilaša, ki ju je oddajala. Javila se je Simona. Zelo dobra gospa ki nam je rešila življenje. Že drug dan nas je sprejela, vsake toliko hranila po steklenički, ko smo kasneje zboleli nam je dajala tudi infuzijo in delala kroge okrog veterinarjev. Ampak je pomagalo in v zahvalo njej mo tukaj!

Čeladica, Noska in Copatka..

..Iščemo skrbe posvojitelje, ki nas bodo sprejeli za svoje. Notranje bivanje je obvezno! Dobro prenašamo družbo psov in tudi drugih živali.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).