oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 80323

Podarim: Oddam zelo prijazno belo mačko s sivimi lisami

Tržič, 17.12.2010:

Pozdravljeni,
Pred kratkim se je k nam zatekla izredno prijazna mlada muca. Bila je premražena, lačna in žejna. Je vajena ljudi in zelo pogreša svoj dom. Žal do danes še nismo našli njegovega lastnika, čeprav smo poskusili na vse mogoče načine (klicali smo na radijske postaje, k veterjem, v zavetišča, obestili smo oglase v okolici,...).
Žal se je pa k nam zatekel ravno v najbolj nepravem času. Imamo že dve muci, kmalu pa dobimo še pasjega mladička. Sama imam zelo močno alergijo na muce. Zeeeeloooo radi bi obržali tega simpatičnega muca, ki se zelo rad crklja, vendar bo ob dveh mucah in kmalu še pasjega mladiča ter službi zelo težko posvetiti dovolj pozornosti vsem (sploh glede na to, da je najdenka tudi še zelo mlada muca). Zato bi radi našli muci prijazen dom, kjer bo imela vse kar potrebuje.
Zato bi vas zeeeeloooo lepo prosila, da mi pomagate pri iskanju toplega doma mali kepici. Res je zelo prijazna in si res zasluži dobre lastnike. Prosim pomagajte in posredujte mail dobrim ljudem.
V primeru, da se najde kdo med vami, ki bi imel veselo, razigrano in izredno "scrkljano" muco naj me kontaktira. Prevoz ne bo problem, saj bomo sami z veseljem poskrbelii za to v primeru, da bo našla primeren dom.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).