oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 77438

Podarim: SVA MIMI IN BENY IN IŠČEVA TOPEL IN LJUBEČ DOM! Sva zelo prijazna.

Dravograd, 21.11.2010:

Bili smo trije, sedaj pa so nama odpeljali bratca. Vesela sva zanj, a mu rahlo zavidava, ker je odšel k družini, ki bo zanj res lepo skrbela in ga bo imela rada. Tudi midva si želiva tako ljubečega doma.
Ceste naju je rešilo društvo proti mučenju živali Koroške in naju peljalo punci, ki za naju začasno skrbi. Žal pa naju ne more obdržati, ker je njena hiša že polna nama podobnih.
Ne bo vam žal, če se odločite, da sprejmete enega od naju, ker vam bova oba pokazala hvaležnost in ljubezen ter se z vami crkljala. Ko bova videla, da naju imate radi in vam bova zaupala, bova do konca življenja vaša zvesta prijatelja!
Sva skopana, zdrava in navajena na mačji WC, pregledal naju je tudi veterinar. Čakava samo na nov domek in upava, da bova lahko bivala v hiši in tudi zunaj.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).