oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 77087

Podarim: Iščem nov dom, ker bom ostala brez svojega!

Semič, 19.11.2010:

Ime mi je Dori in bom kmalu postala brezdommka, zato iščem nov dom. Kjer sem, mi je zelo lepo, vendar ne bom mogla ostati več dolgo.
Mojo "hiško" bodo morali podreti, ker bodo gradili cerkev in bom ostala brez strehe nad glavo. Rada bi šla v nov dom, kjer bom imela tudi možnost izhododov, saj sem navajena narave, pa tudi toplega zavetja. Pridne punce so poskrbele, da meni in mojim *prijateljem pozimi ni hladno. Skrbijo tudi za to, da vsak dan dobimo obrok. Kaj pa bo, ko bo naš mali raj, postal pravo gradbišče...

Sem sterilizirana. Ljudi se malce bojim, vendar bi rada, da mi dober in potrpežljiv skrbnik, da možnost, da se mu prikupim. Vem, da bo potreben čas, vendar z malo vztrajnosti in upanja, se vse da!

*Moji prijatelji bodo oglašeni v drugem oglasu. ;)

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).