oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 76910

Podarim: MUCKA TIA IN TIN: DVOJNA SREČA

Kranj, 17.11.2010:

Tin se je odločil, da misli, da je naramski papagaj. Skoraj vsakič, ko sedem na tla in povabim mačjo bando v svoje naročje, mi zleze na hrbet in sede na ramo. Namesto perja me pahlja z repkom – čisto nežno, pravzaprav žgečka... In mi nežno prede na ušesa. Kaj bi mi rad povedal, mali Tin? Ja, vem, tudi jaz te imam rada....

Tia in Tin sta res prav posebna mačkončka. Tin se, vsak večer, ko vidi, da se pripravlja večerja, oglaša s prav posebnim, žametnim glasom. Nisem še slišala mačka, ki bi mjavkal žametno... In Tia se mu pridruži s poltihim, nežnim, svetlim glaskom. Čas tik pred večerjo je edini čas, ko mi dasta slišat kak drug glas kot predenje. Malčka predeta, predeta,....mačje preje imam na pretek in skrajni čas je, da jo začneta presti v novem domu. Dva mačkona – dvojna sreča. Dva črnuhca – dvojna sreča na kvadrat. Tia in Tin – sreče neizmerno...

Še nekaj podatkov o simpatičnem mačjem parčku:
Stara sta približno pet mesecev in pol, zelo se imata rada, navajena sta tudi ostale mačje družbe, pa tudi pasja družba jima ni tuja in se ji vse bolj privajata.Po naravi sta zelo nežna in prijazna, rada se cartata, veliko predeta, znata pa biti tudi zelo živahna in aktivna mucka.
Tia in Tin sta razbolhana, razglistena, 2x cepljena, sterilizirana oz. kastrirana.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).