oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 73054

Podarim: Naša dva borca iščeta nov dom!

Maribor, 16.10.2010:

Dolgodlaka Pikica in kratkodlak Tonček sta edina preživela mucka iz nekega jesenskega legla, ki je v začetku septembra končalo v zavetišču za živali Maribor. En mucek je umrl takoj po prihodu, zaradi podhranjenosti. Od mame so bili namreč ločeni že pri 3tednih, sesali pa bi naj vsaj do 8ih tednov. Preostale štiri sem odpeljala domov,ko sta dva od njih zbolela za virusom, ki povzorči drisko posledično pa dehidracijo in nato smrt. Zanju smo bili prepozni. Mesec dni nazaj smo ju humano uspavali. Pikica in Tonček sta bila dan kasneje preventivno cepljena proti virusu in sta z našo odločnostjo ter njuno trdo voljo do življenja preživela. Kasneje so se ju lotile še garje a smo tudi te uspešno pozdravili,zdaj pa iščeta nov dom. Ta naj bi bil po možnosti skupen, lahko pa tudi posamičen. Oba sta navajena na sobno čistočo, kot hrano imata najraje posebej za mladičke kupljeno hrano iz vrečke (Animonda ali Friskies) ter brikete enakih znamk.
Pred odhodom v nov dom bosta:
*Popolnoma zdrava in cepljena proti otroškim boleznim in ostalim nalezljivim mačjim boleznim
*čipirana

Bodoči posvojitelji imajo zanju:
*Brezplačne vet. preglede in zdravljenje ob predhodni najavi meni (Da sama obvestim in se dogovorim z gl. veterinarjem)
*Popolnoma brezplačno sterilizacijo in kastracijo

Za več inf. ali ogled na tel. ali mail!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).