oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 68330

Podarim: Maui išče dom

Krško, 06.09.2010:

Maui

Maui je prikupna mala črna muca, stara okoli 4 mesece, ki išče topel in varen domek in čisto svoje ljudi, ki jo bodo imeli radi. Še čisto majhno smo jo našli na sprehodu, izgubljeno in zavrženo.

Maui je bila pri veterinarju - je zdrava, razbolhana, razglistena, pregledana je bila tudi z lučko za mikrosporijo (negativno), testirana na Fiv/Felv (negativno) in cepljena proti kužnim boleznim. Sedaj je v začasnem varstvu pri nas, vendar tu ne more ostati, saj že imamo dva muca. Maui je igrivo in navihano mačje dete, obenem pa je tudi zelo nežna in močno navezana na ljudi. Po igri najraje zleze v naročje, kjer se zvije v klobčič, prede in zaspi. Zelo rada ima tudi mačjo družbo. Je zelo čista in učljiva.

Maui išče nov dom kot notranja muca, saj jo je bivanje zunaj skoraj stalo življenja. Oddaja se s posvojitveno pogodbo, s katero se posvojitelj zaveže, da jo bo steriliziral in ji zagotovil bivanje v stanovanju/hiši brez nenadzorovanih izhodov ven, kakovostno hrano, redna letna cepljenja in ustrezno veterinarsko oskrbo. Želimo, da jo posvojijo prijazni ljudje, ki jo bodo sprejeli kot družinskega člana in zanjo lepo skrbeli nadaljnjih 15-20 let, kolikor znaša življenjska doba mačke.

Kdor bi želel Maui posvojiti pod navedenimi pogoji,
naj pokliče: 031 381 356

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).