oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 65758

Podarim: 5 supermuckov išče dom

Kranj, 15.08.2010:

Vsi mucki so zelo prijazni, luštkani in scrkljani, razbolhani, razglisteni, sterilizirani oz. kastrirani in cepljeni. Navajeni so mačje družbe, tudi pasja družba jim ni tuja. Njihovo življenje do prihoda v začasni dom ni bilo z rožicami postlano, zato iščejo še posebej ljubečega in odgovornega novega skrbnika.
Tia in Tin, sestrica in bratec, sta drobcena črnuhca z velikimi ušeski, jantarnimi očki in majcenim belim "slinčkom" pod vratom. Njuna posebnost je tudi posebno, rahlo "grško" oblikovan smrček. Stara sta dobre 3 mesece in izredno ljubka. Mačke prinašajo srečo – črne mačke pa še posebej!

Tjaška in Tjaš, sestrica in bratec, sta čudovita tigrčka s prelepim obrazkom in krasnim karakterjem. Oba sta zelo scrkljana in navezana na človeka, Tjaš še posebej. Mačje preje vam ne bo zmanjkalo!

DJ je puhast muc z daljšo dlako in čudovitim črno tigrastim vzorcem kožuščka. Muc z zelo zanimivim, posebnim karakterjem: rad "razmišlja" in opazuje, ko pa pride na vrsto igra z lasersko "miško", se spremeni v svetovnega prvaka na kratke proge = )

Mucke oddajam s posvojitveno pogodbo. Kogarkoli od njih se odločite posvojiti, mu ponuditi svoj dom in ljubezen, v paru ali posamezno, vam ne bo žal!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).