oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 65142

Podarim: Mačje kepice

Zgornje Gorje, 10.08.2010:

Na svet smo prijokali 30.6.2010, tako da smo danes stari skoraj 6 tednov. Že prvi dan smo vedeli, da se moramo boriti za življenje, zato smo se odločili, da si bomo čim prej poskušali poiskati najboljše gospodarje. V našem leglu smo večinoma punčke, samo enega belega fantka imamo, ki nam že od rojstva stoji, kot pravi moški ob strani. Bela mucka (mucka in mucek) sva podedovala malo bolj dolgo in puhasto dlako. Zelo bomo veseli, če nas boste poklicali ali tudi obiskali, da vas bomo čim prej spoznali. Do danes smo se naučili že ogromno vragolij, ki jih iz dneva v dan tudi dopolnjujemo. Počasi pokušamo že kakšno drugo hrano, kar pomeni, da se počasi že pripravljamo na samostojnost, da bomo lahko kmalu odšli z vami, kjer vam bomo lahko vsak dan na poseben način lepšali vaše življenje. Da pa ne pozabimo povedati, da bova s seboj prejela še popotnico, katero bova lahko ob prihodu v najin nov dom pojedla. Oddani smo skoraj vsi, samo še jaz črno bela mucka sem ostala brez gospodarja, zato pohitite in nas pokličite, veseli bomo vašega klica, še bolj pa obiska, da se bomo lahko že pobližje spoznali. Za odhod bomo pripravljeni čez slabe 2 tedna, lahko pa tudi že prej, zato vas že težko pričakujemo.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).