oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 62711

Podarim: Podarim 2 prijetni mucki

Medvode, 18.07.2010:

Ime nama je Mini in Shana. Stari sva 3 mesece. Sva zelo živahni, navihani mucki. Zelo radi se podiva po drevesih, ponavadi tudi vrtu čeprav ne smeva,uživava v družbi ljudi, ki kaj počnejo na vrtovih in jima tudi pomagava če lahko:).Radi imava tudi vodo, a le od daleč:)... Ko nama je vroče se najraje skrijeva v stanovanje, kjer nama je prijetno hladno. Vajene sva čistoče v stanovanju-mačji wc, radi jeva vse kar je mesnatega, whiskas brikete, tudi merkator, mačjo mesno hrano ( bistro-muller v vrečkah pa tudi piksnah, tudi molly-spar a le v vrečkah...) tudi vse od salam in kruh itd...
Doma imava tudi pasjo družbo, ki sva jo vajeni in naju velikih kužov ni strah.
Ker živiva na deželi, imava veliko prostega gibanja v naravi, kjer uživava.
Ker trenutno iščeva nove lastnike, ki imajo radi mucke, si želiva tudi da bi nov dom dobile v okolju z veliko narave,ker večino dneva rade preživiva zunaj.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).