oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 58824

Podarim: XENA išče dom

Maribor, 06.06.2010:

Pred približno 3 tedni sem našla mlado, med 4 in 6 meseci staro muco, ki mi je sicer zelo prirasla k srcu. Seveda je še isti trenutek,ko sem jo opazila dobila hrano pa vodo in seveda ime-Xena. Zdaj živi zunaj,ker imamo za ograjo eno večjo psičko, ki problemov z Xeno nima, v hiši pa živi 3 letna... terrierka, ki muce ne prenese in sploh ne upam pomisliti na to,kaj bi ostalo od mačke, če bi jo psička dobila.
Xeno smo vsi skupaj lepo socializirali in ji pokazali novo plat življenja, prav želim si,da bi ostala za vedno pri nas. A to -ravno zaradi ene od psičk ni mogoče. Zanima me, če bi mi hoteli pomagati najti nov dom zanjo? Seveda iščem takega, kjer bi lahko muca uživala v hiši. Lahko živi skupaj z psom ali drugo mačko,ker se preprosto prilagodi vsemu.
Doma smo iz Maribora, zato bi muco tud rada oddala nekomu tu blizu, ker bi jo seveda rada šla kdaj pogledat.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).