oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 56706

Podarim: Sem muca Xena...

Maribor, 12.05.2010:

Hey hey.!
Moje ime je Xena in imam za sabo res grozno zgodovino polno žalosti,lakote in obupa.
Nihče ne ve,kako dolgo sem tavala po cesti, a slišali so me že 1 mesec nazaj,ko sem iskala pomoč. Najti me niso mogli,saj sem vedno zbežala od strahu. Zdaj me je končno premagala lakota in sem se približala hišama,kjer sem vsaj en teden skrivaj kradla hrano,ki je bila nastavljena njihovim domačim mačkom. V nedeljo, 10.5. pa me je opazila ena izmed redkih tako velikih ljubiteljev živali. Takoj je pritekla do mene, se ustavila meter pred mano in me mirno,potiho klicala k sebi. Srček mi je bil..prestrašeno sem gledala v njo in čakala,kdaj bo planla po meni. A ni.. dokazala je,da se da počasi daleč priti in me tako pripravila,da sem naredila prvi korak do sreče jaz. Ko sem prišla do nje me je dvignila v naročje in me nesla do posode z hrano. Nisem jedla. Od sreče nisem bila lačna, samo hodila sem okrog in z glavo drezala v njeno dlan,da me je stalno božala. Pokazala mi je novo plat življenja,ko je tisti dan sedela ob meni. Šele potem,ko sem se pošteno zahvalila sem stopila do posode in z gobčkom požrešno jedla kar po 4 brikete hkrati.Vrjetno mi je po glavi rojila nagonska misel: "Najej se danes,ker mogoče jutri nebo več hrane" a bilo je ravno obratno. Zdaj sem pokazala svoj pravi obraz, dokazala sem da smo najdene muce res hvaležne za vsak grižljaj hrane in vsako vaše dobro delo vrnemo 3kratno. Ker pa ima moja, zdaj najljubša oseba doma tudi dva psa,ki vsako samičko odženeta od hiše (pri hiši "dovolita" samo mačje samčke) se zame išče nov dom.
Dom,kjer bom DAN IN NOČ živela v hiši,kjer bom DAN IN NOČ deležna ljubezni, in dom,kjer nebom NIKOLI trpela pomankanja, kjer me nebo nihče preganjal niti zapostavljal. Najraje bi imela dom,kjer bom imela ob sebi samo lastnike(brez drugih mačk ali psov), morda tudi kakšnega,že malo odraslega otroka (več kot 10 let), ki se bo z mano igral in ob katerem bom lahko zvečer brez strahu,da bom jutri ostala brez njega zaspala.

Torej, če misliš,da mi lahko ponudiš lep,prijeten dom in izpolniš zgoraj naštete pogoje, se javi moji lastnici Tamari na zgornjo tel. številko in srčno upam,da bom pristala PRAV v tvojem domu!

(Bojim se glasnih zvokov,nenadnih,nepredvidljivih gibov, močnejšega-tudi glasnejšega,moškega glasa in avtomobilov,še bolj pa zvoka večjih oz. glasnejših vozil,-kar je posledica moje preteklosti)

(V nov dom me bodo pripeljali lastniki sami,saj bi radi videli,kje bom živela. )


STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).