oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 44646

Podarim: Mala Minka išče dom

Krško, 16.12.2009:

Mala Minka

Mlada muca Minka, najdenka, stara okoli 4 mesece, išče nov domek in prijazne ljudi, ki jo bodo imeli radi in zanjo skrbeli.

Minko smo našli zapuščeno in zavrženo. Sedaj je v varstvu pri začasnih skrbnikih. Bila je veterinarsko pregledana, dobila je sredstva proti notranjim in zunanjim zajedavcem. Testirana je bila na Fiv/Felv (negativno) in pregledana z lučko na mikrosporijo (negativno). Veterinar je ugotovil, da ima Minka manjšo zdravstveno težavo, ki pa je ozdravljiva – črevo ni pravilno v ovojnici, zato bo čez čas potrebna operacija. Muce to sploh ne ovira, se normalno giblje in je živahna. Resnemu in odgovornemu posvojitelju smo pripravljeni tudi finančno pomagati pri stroških operacije in sterilizacije.

Minka je izredno nežna, prijazna in potrpežljiva muca, ki je zelo navezana na človeka in si želi njegove bližine. Lepo se razume tudi z drugimi mucami. Je zelo čista, mačji wc uporablja brez težav. Minka se oddaja kot izključno notranja muca. Oddaja se s posvojitveno pogodbo, s katero se posvojitelj zaveže, da jo bo steriliziral in ji zagotovil bivanje v stanovanju/hiši brez nenadzorovanih izhodov ven, kakovostno hrano, redna letna cepljenja in ustrezno veterinarsko oskrbo. Želimo, da jo posvojijo prijazni ljudje, ki jo bodo sprejeli kot družinskega člana in zanjo lepo skrbeli nadaljnjih 15-20 let, kolikor znaša življenjska doba mačke.

Kdor bi želel malo Minko posvojiti pod navedenimi pogoji,
naj pokliče: 041 673 923

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).