oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 42048

Podarim: Muca Ginger išče dom

Brežice, 08.11.2009:

Mlada muca Ginger, najdenka, stara okoli 3-4 mesece, išče nov domek. Muco je stisnil avto, ko se je skrivala pod avtomobilskimi gumami, pri čemer ji je poškodovalo medenico. Po nasvetu veterinarja mora čim bolj mirovati nekaj tednov, da se bo poškodba zacelila. Dobila je tudi sredstva proti notranjim in zunanjim zajedavcem. Pregledana z lučko za mikrosporijo (negativno).

Ginger je sedaj v začasnem varstvu pri nas, kjer počasi okreva. Čez 2-3 tedne bo pripravljena za v nov dom. Je izredno potrpežljiva, prijazna in igriva. Lepo se razume tudi z drugimi mucami. Ko bo popolnoma okrevala, bo iskala nov dom kot notranja muca, saj jo je bivanje zunaj skoraj stalo življenja. Je zelo čista, mačji wc uporablja brez težav. Ginger se oddaja s posvojitveno pogodbo, s katero se posvojitelj zaveže, da jo bo steriliziral in ji zagotovil bivanje v stanovanju/hiši brez nenadzorovanih izhodov ven, kakovostno hrano, redna letna cepljenja in ustrezno veterinarsko oskrbo. Želimo, da jo posvojijo prijazni ljudje, ki jo bodo sprejeli kot družinskega člana in zanjo lepo skrbeli nadaljnjih 15-20 let, kolikor znaša življenjska doba mačke.

Kdor bi želel Ginger posvojiti pod navedenimi pogoji,
naj pokliče: 031 381 356

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).