oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 296791

Podarim: Mucek Sašo( sivi tigerček)

Ptuj, 09.01.2024:

Podarim cartljivega mucka Sašo, star 3 lete, zelo dober lovec, pri nas in sosedih ni krtov in voluharjev.Rad spi poleg lastnika, prede in se carta, daje poljubcke, z tačko trka po licku ce hoče, da ga še naprej več cartate, če ste bolane je zraven vas in prede - zdravi.Rad se prosi v naročje, kot mali otrok.Hodi na sprehod zraven, kot kuža.Je zelo zdrav!Ko spi ima rad mir.Saško ne spada v stanovanje, ker je navajen hiše, hiso čuva nikam ne gre daleč.Podsrim da zaradi ne sporazumevanja z večjim starejšim mačkom in dobermanom, ki jih tudi imamo pri hiši, smo mislili, da bo šlo, vendar žal ne gre.Samo vsi skupa se mučimo.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 leta



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).