oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 295945

Podarim: Očarljiv Piki išče dom ❤️

Velenje, 28.08.2023:

Piki je 4 letni fantič, ki je bil rešen iz težkih razmer kot mladič, zato je bil dolgo časa nezaupljiv do ljudi in plašen. Zdaj je tudi on dokaj samozavesten muc, ki se rad poigra in tudi pocartlja. Ima rad otroke, pred manjšimi nepoznanimi otroci se pa še vedno rad umakne 'na varno' dokler jih ne spozna. Piki je kastriran, čist muc, ki je navajen notranjega bivanja, zelo vesel pa bi bil možnosti z izhodom na balkon ali dvorišče. Je klepetav zato je odlična družba tudi če ni otrok.

Najosnovnejše stvari podarimo skupaj z njim. Veseli bi bili, če bi kdo želel družbo zanj in skupaj z njim posvojil še črno damico Mini s katero se odlično razumeta. Mini ima izreden čut za otroke, je potrpežljiva, cartljiva in igriva.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 leta



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).