oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 294447

Podarim: Muc Diego išče dom (PODARIM)

Ljubljana, 18.06.2023:

Podarim muca Diega, ki je del naše družine dobre 3 leta. Podarim zaradi naraščaja ter selitve v manjše stanovanje. Diego je zelo čuječ maček, ogromno mu pomenita crkljanje in bližina. Navajen je sobivanja z drugimi mački (ima cimra Olija) ter se zelo lepo razume z otroci. Je zelo inteligenten, miren in ljubezniv mačkon, ki s svojo nežnostjo marsikdaj polepša dan. V vaš dom pride čist (skopan) in urejen (postriženi kremplji). Podarim ga odgovornim, zrelim osebam, ki mu bodo dajale ljubezen in lepo skrbele zanj. Zraven dodam še mačje drevo (praskalnik), stranišče, lopatko, glavniček ter šampon za mačke. Nimam pa transporterja... Podarim čim prej! Prosim kličite samo resni!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 leta



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).