oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 286341

Podarim: Nov dom isce muca Yuno

Maribor, 07.06.2022:

Hej hej❤️ Sem YUNO in iscem svoj dom☀️No, ne samo dom, tudi nekoga ki bo skrbel zame, me imel rad in mi pokazal da je svet lahko tudi lep. Veste, bila sem zavržena ulična mačka, vso zimo me je zeblo, bila sem lačna in žejna, ker nisem bila sterilizirana so me napadali tudi drugi samci.Imela sem tudi mladiče a nevem kaj se je znjimi zgodilo, mogoče jih je ubil človek, morda samec da bi se ponovno začela goniti in tako tudi sem se. Ampak, se dobro da me je med zimo našla punca, ki mi je vsak dan v gozd prinesla posodico hrane in sem ji počasi začela zaupati.Da vam povem, vsak dan je bila z mano eno uro in se pogovarjala kako bo vse vredu in da mi nic ne bo naredila.Poskusila me je dvigniti da bi me lahko vzela, vendar nisem bila navajena cloveskega dotika in sem se vstrasila in pihnila v njo.Ni bilo namerno, saj razumete. Ko je ugotovila da teh mladicev nikjer ni in da jih ocitno tudi nebo ter da sta v blizini mene spet dva samca se je takoj odlocila da zdaj pa me res more vzet.Poklicala je se eno punco, Lariso kateri sem, priznam da kar hitro zacela zaupat.Hrano sta mi nastavili v transporter in ker sem bila tako zelo lacna sem hitro smuknila vanj in ze sta me zaprle.Prvih 5min me je bilo zares strah, nisem vedela kaj se dogaja, zato sem pihala in norela po transporterju.Ko sem spoznala da me peljeta samo veterinarju na pregled pa sem se cisto umirila.Tam so me pregledali in ugotovili da sem zdrava 2-3letna mucka, ki je nazalost ravno znova postala breja :/ drug dan so me hitro sterilizirali in ze bi me morali vrniti nazaj v okolje. Na mojo sreco pa je punca ki me je hranila, temu nasprotovala in upala da se me kdo usmili in me vzame v zacasni dom, da mi nebi bilo potrebno spet biti sama v gozdu, lacna, premrazena, brez zavetja, varnosti in brez ljubecih rok. Tako sem spoznala se eno punco Zalo, pri kateri trenutno uzivam ze par tednov❤️ Sedaj pocasi pa bi rada, da najdem svojega cloveka in da se mi nebo potrebno vec seliti sem ter tja. Da sem vam malo predstavim

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 2 leti



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).