oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 285909

Podarim: garderobno omaro v celoti ali njen posamezen del

Ljubljana, 16.05.2022:

Omara, dimenzije: dolžina 300 cm, globina 59 cm, višina 220 cm (od tega 7 cm nogice). Sestavljena je iz 4 delov, ki se lahko različno kombinirajo, posamezni deli so dolgi 98 cm, 50 cm, 98 cm in kotna omara 50 cm. Omara je stara 10 let.. V 2 omarah dolžine 98 cm so spodaj po 3 izvlečljivi predali, V vseh omarah so palice za obešanje garderobe (hlače, krila ipd.). V kotni omari je tudi 5 polic. V vseh 4 delih omare je zgoraj tudi polica za shranjevanje drugih kosov garderobe idr. Pogoj je, da omaro pridete prevzeti sami in jo tudi sami odpeljete. Moje stanovanje se nahaja v bližini turške ambasade v Ljubljani, kamor lahko pridete z avtom/kombijem/tovornjakom, treba nesti po 12 stopnicah.

OHRANJENOST:   
Omara je stara cca 10 let in je še vedno uporabna in funkcionalna za shranjevanje različnih stvari.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).