oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 285908

Podarim: garderobno omaro v celoti ali po delih

Ljubljana, 16.05.2022:

Dimenzije omare:dolžina 300 cm, globina 59 cm, višina 220 cm (od tega 7 cm nogice).Sestavljena je iz 4 delov, ki se lahko različno kombinirajo, dolžine 98 cm,50 cm,98 cm in kotna omara 50 cm. Omara je stara 10 let, lepo ohranjena. V 2 omarah (dolžine 98 cm) so spodaj po 3 izvlečljivi predali, zgoraj pa palica za obešanje garderobe (hlače, krila ipd.). Palica je tudi v kotni omari, kjer je tudi 5 polic. V vseh 4 delih omare je zgoraj tudi polica za shranjevanje drugih kosov garderobe idr. Fotografija!
Pogoj je, da omaro pridete prevzeti sami in jo tudi sami odpeljete. Moje stanovanje se nahaja v bližini turške ambasade v Ljubljani, kamor lahko pridete z avtom/kombijem, treba nesti po 12-ih stopnicah.

OHRANJENOST:   
Dva predala se težje izvlečeta.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).