oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 284754

Podarim: Mladiči muce

Zgornja Korena, 27.03.2022:

Dne 22.03.2022 sta se skotila dva mucka. Eden je rumen, drugi je temnorjavo črn, z določenimi svetlejšimi lisami. Ne vem še katerega spola sta, vendar bom dopisala, ko bo tako daleč, da bo možno izvedeti. Zaenkrat predvidevam, da je rjava samička, rumeni pa samec. Mati in oče mladičkov sta Garika (4 leta) in Murči, okoli (8 let), vaški muci, vajene biti veliko zunaj. Mama muca Garika je zelo nezahtevna muca. Če kaj želi počaka in te gleda. Ko spiš te ne budi. Če hoče ven stoji pri vratih in počaka, če jo vidiš. Nerada mjavka in teži. Zelo uvidevna muca. Pri hrani ni izbirčna. Poje vse kaj ji daš. Rada izvaja trike, zelo spretna lovka. Rada se giba. Pretrpela je tudi že marsikaj. Konec februarja 2021 jo je zapustila lastnica, ker se je odselila v tujino in jo prepustila naravi. Istočasno pa je Garika izgubila še takrat partnerja Macota v prometni nesreči. Poznala sta se že iz otroštva in bila vedno skupaj. V času njegove nesreče je bila breja in hkrati žalovala izgubo, vključno z mano. Nato se je skotil samo en mladič, enak kot pokojni Maco, in po barvi in po karakterju.Ime mu je Ču-Ču in skupaj z Gariko živita pri meni. Ču-Ču je zelo uvideven do njenih mladičev. Sosedov Murči, oče sedanjih mladičev je rumen, prijazen, nevsiljiv, soseda pravi, da ne gre daleč stran od hiše. Tudi sama ga zelo redko vidim okoli, je zelo nevsiljiv, kulturen, tudi hrane ne krade. Mladičke podarim od 22.junija naprej, ker je takrat najbolj primeren čas za ločitev mladičev od mame muce. V kolikor ste zainteresirani za nova družinska člana, pokličite čimprej! Oddam tudi vsakega posamezno, v kolikor se bosta našla domova za oba.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).