oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 282656

Podarim: Podarim dva računa (za dve osebi) s PC igrami na strani GOG.com

Celje, 22.03.2022:

Podarim dva računa (za dve osebi), ki sta dostopna na spletni strani/digitalni prodajalni GOG.com. Igre so pretežno za Windows operacijski sistem, najdejo pa se tudi takšne ki delujejo na Linux in Mac. Igre so različne zvrsti: pustolovska serija Trine, streljaške kot je Doom, dirkaška Flatout, stare pretepaške Mortal Kombat igre (DOS) in mnogo drugih. Računi vsebujejo tudi novejše naslove. Nekatere igre so primerne tudi za otroke (Pikuniku, PileUp!, Overcooked, Yokus Island ...). Na voljo za dve osebi!

OHRANJENOST:   
Igre so na voljo v digitalni obliki, imate možnost prenesti namestitvene datoteke, ki se lahko namestijo na poljubno število računalnikov (znotraj gospodinjstva) ali pa se uporabi klient program/odjemalec GOG Galaxy. Le ta omogoče pri nekaterih igrah tudi spletno igranje. Dostopne podatke pošljem po elektronski pošti.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).