oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 274499

Podarim: Podarim digitalni račun s PC igrami (dostopen na GOG)

Lendava/Lendva, 10.07.2021:

Tudi jaz podarim en račun z 96 igrami, ki je dostopen na spletni strani/digitalni prodajalni gog.com. Igre so pretežno za Windows operacijski sistem, najdejo pa se tudi takšne ki delujejo na Mac in Linux. Žanr je raznolik: Dead Space 1, Flatout 2, GRIP, Mad Max, Shadow Run trilogija, stare Mortal Kombat igre (DOS) in druge. Nekatere igre so primerne tudi za otroke (Pikuniku, Omnibus, Overcooked, Rayman, Yokus Island itn.)

OHRANJENOST:   
Igre so na v digitalni obliki, imate možnost prenesti namestitvene datoteke, ki se lahko namestijo na pošljubno število računalnikov (znotraj gospodinjstva) ali pa se uporabi klient program/odjemalec GOG Galaxy. Le ta omogoče pri nekaterih igrah tudi spletno igranje. Dostopne podatke pošljem po elektronski pošti.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).