oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 273466

Podarim: GOG račun z igrami (na voljo za 1 osebo)

Celje, 04.04.2021:

Podarim račun s 110 legalnimi in registriranimi igrami za PC računalnike na spletni strani gog.com. Večina iger je na voljo za Windows sistem, nekatere pa so še za Mac in Linux. Med igrami so raznorazne akcijske, strateške, igranje domišljijskih vlog itn. Med igrami se najdejo Prince of Persia, starejša serija Hitmanov, Deus Ex, Arcania, Wolfenstein II, Red Faction in mnogo drugih. Nekatere igre so primerne tudi za otroke (Chucel, Disney Jungle Book, Lion King & Aladdin, Mousecraft, Overcooked, Pikuniku itn.). Dostopne podatke pošljem po elektronski pošti.

OHRANJENOST:   
Igre so v digitalni obliki, prenesete si namestitvene datoteke, jo namestite na računalnik in zaženete ter že igrate. Lahko uporabite tudi opcijski odjemalec (klient) - program GOG Galaxy, ki je vmesnik za nameščanje/osveževanje/odstranjevanje iger.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).