oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 263953

Podarim: Steam račun z igrami

Hodoš/Hodos, 20.12.2019:
Podarim Steam račun z igrami. Zvrsti: akcijske, streljaške in dirkalne, vmes pa se najdejo tudi kakšne arkadne, miselne, strateške ...), starejše in tudi novejših datumo, skupaj nekaj manj kot 70 iger. Nekateri igre so primerne tudi za otroke: Garfield kart, Kao the Kangaroo Round 2. Za več si oglejte slike.

OHRANJENOST:   
Igre so v digitalni obliki, za njihovo poganjanje je potrebno prenesti Steam odjemalec (https://store.steampowered.com/) in se prijaviti v storitev z uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejmete na vašo elektronsko pošto. Večina iger je za Windows sistem, vmes pa se najde tudi kakšna, ki deluje Mac ali Linux operacijskih sistemih.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).