oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 262967

Podarim: Digitalni račun z igrami (GOG.com)

črenšovci, 14.11.2019:
NA VOLJO ZA ENO OSEBO! Podarim digitalni račun z igrami, na katerem imate na razpolago cel kup različnih iger. Med igrami so veliki klasiki (Doom, Raptor: Call of the Shadows, MDK, Mortal Kombat itn.) in tudi novejše zadeve (npr. Bioshock Infinite). Skupaj okoli 120 iger. Nekateri med njimi so primerni tudi za otroke: World of Goo, Gomo itn. Dostopne podatke prejmete na elektronsko pošto.

OHRANJENOST:   
Igre so v digitalni obliki, prenesete si namestitvene datoteko na računalnik, jih naložite in že igrate. Večina iger je za Windows sistem, vmes pa se najde tudi kakšna, ki deluje na Linux in Mac računalnikih.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).