oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 279900

Menjam: Namizni racunalnik Intel Pentium in nedelujoc Lenovo prenosnik

Ljubljana, 28.08.2021:

Namizni racunalnik Intel Pentium in nedelujoc Lenovo prenosnik menjam za Manjsi tranzistor, lahko solarni ali radio z delujocim CD playerjem.
Menjam starejsi namizni racunalnik, delujoc in nedelujoc Lenovo laptop.

OHRANJENOST:   
Namizni racunalnik ima Linux sistem. A nekateri programi se vec ne odpirajo, Libre Writer, Draw ipd. Morda je potrebno na novo naloziti ali najprej cisto zbrisat sistem. Monitor ze odkar ga imam javlja napako, gumbi na njem ne delajo. Je treba to 'preskocit', da se prizge. Je Intel Pentium. Primerno za mojstra... Poleg menjam v kompletu se nedelujoc Lenovo prenosnik. Ce vzamete oboje, pa morda tudi monitor, dam vsaj eno tipkovnico in misko. Za net pa boste potrebovali wifi anteno za namizni racunalnik. Prevzem mozen v Podutiku. Pogledate in odpeljete. Ce vse vzamete, morda peilozim se anteno. Drugace gre na odpad...

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 30 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).